Dålig dag

Jag känner bara hur dålig denna dagen är, jag är uttråkad och jag känner bara att jag vill gråta, klumpen sitter där i halsen och väntar. Varför, vet jag knappt själv. Men jag hoppas verkligen inte att det är som jag tror. Idag behöver jag egentligen åka till väla, men det är knappt någon inne på msn. Jag kan inte ringa runt heller, för jag har inga nummer på min mobil. Angee och Dan skulle med, men kan ju inte nå dom. Om ärligheten ska fram tror jag att dom har totalt glömt bort det. Så det blir en sånhär "trevlig" dag när man sitter ensam och väntar på att något ska hända. Men inget händer och istället sitter man och tänker på sina jävla bekymmer och skit. Så börjar man böla och tycka synd om sig själv. Ja, jag känner att dagen kommer bli precis så!


Snön är borta

Snön här i nedre Svergie har smält bort igen, skönt tycket jag. Det började ändå bli sådär slaskig och så, plus att det var värmare när jag gick till skolan imorse. Dagen har gått snabbt idag, men samtidigt så sjukt segt. Jag har varit trött som fan hela denna veckan, har fått vanan att sova på kvällarna nu igen, borde vänja mig av vid det. Nu känns det så konstigt, för vi har inte haft någon läxa denna veckan, mer än ett prov. Det känns hela tiden som om man borde plugga och att man ligger tusen mil efter dom andra när man inte har läxor. Men visst, man kan ju alltid läsa i engelskaboken eller plugga matte och svenska. Men nej, får man slippa så får man. Om en timme ska jag ut med hundarna och när jag kommer in igen blir det sängen som gäller, typ. Imorgon kommer studiebidraget, sjukt skönt :D


Yo!

Är hemma från skolan nu. Skoldagen idag var inte alls seg, helt okej faktiskt. Jag ansträngde mig på idrotten idag, woah. Sen fick jag tillbaka mitt matteprov och jag fick G. Känner mig nöjd eftersom jag trodde att jag skulle få IG. Ja, jag är inte så duktig på matten, går extrahjälp och allt ju. Men nej, bannemej, jag ska klara matte b så det är så! Jag gick tidigare från matten iallfall, för jag skulle med Ronja till UM och så. Det gick snabbt. Så i väntan på Ronjas tåg hittade vi Figge, Erika och Emma på McDonken. Nu är jag som sagt hemma och jag ska slappa ett tag. Sen ska jag sätta igång med pluggandet till Psykologiprovet. Jag måste få MVG! Får jag det så får jag det i hela kursen och jag vill nog bli psykolog i framtiden, så det är bra. Ska prata med syv om att byta till Psykologi B, eftersom det nog är intressantare än vissa andra ämnen. Men det kan strula till saker och ting med Engelska C, men det går nog att lösa. Jag kanske får gå på det som en extrakurs eller så. Om det är det som krävs så gör jag det :)


When I go to sleep

Jahopp, jag har tröttnat på bloggen en smula. Jag vet aldrig vad jag ska skriva, förräns något dyker upp, hehe. Så ni får nöja er med lite utströdda inlägg.


Vad ska man tro?

Skriver inte på msn, svarar inte på sms. Men när du är ensam hemma, då kan det passa sig. Vad är du ute efter? Är du ännu ett sånt jävla pervo? Sånna som det finns miljontals av. Du fattar inte att jag gillar dig? Du verkar inte ens bry dig. Att jag inte fick svar av dig, det besvarar min fråga så jävla hårt alltså. Men jag är så besviken, gräv ner dig eller något. Trodde du var någon att lägga tid på, men jag tror inte samma längre.

Jag är så jävla sur just nu och ledsen. Varför är det alltid jag som ska ha sån otur när det gäller kärlek? Damn! Jaja, skitsamma nu, ett tag. Pauline sov över hos mig inatt. Vi gick upp och käka frulle, sen skulle hon hem och jag ut med hundarna. Vi kom på den brilijanta idén att jag följer henne till E-berg med dogzen. Sen när jag kom hem var jag ultasvettig, så jag bytte om och hänge med mamma till Willys.

Nu ska jag slappa ett tag. Sen ska jag äta goda mackor ikväll. Efter det blir det hem till Mysan och ha en tjejkväll med godis och chips. Det känns behövligt, länge sen jag träffade er <3


Naturkunskap

Idag har det varit världens längsta dag i skolan, iallafall har det känts som vi inte haft någon längre dag innan. Vi hade ju multimedia de tre sista timmarna, varav jag var på multimedian i en timme och tre kvart, resten av tiden lullade jag rundor med Emma.

Hem kom jag inte förräns halv sex. För när vi slutat tio över fyra skulle vi leta upp Britt, men hon hade gått hem. Då missade vi en buss, sen missade vi precis en buss när vi var på väg till busshållsplatsen. När jag väl kom till knutan fick jag vänta på tvåan där och då kommer det en skruttig gammal buss som åker lika snabbt som en pensionär går. Är framme tio över fem och då ska jag gå och lämna en bok hos Louice. Så jag är hemma typ fem i halv sex.

Sen skulle jag som sagt kolla på tv, som jag alltid gör. Jag somnade och vaknade klockan tjugo över tio. Nu har jag gått ut med hundarna. Imorgon har jag prov i naturkunskap och jag har bara läst två sidor. Dock känner jag att jag kommer ihåg mycket från genomgångarna och att jag bara måste slipa på detaljerna en aning. Folket som gjorde provet sa att det inte var så svårt.


Fixa och trixa

Ännu ett gap mellan bloggtillfällena, men jag skriver helst när jag känner för det och har tid för det så. Just nu har jag tid. Vad ska jag säga? Det har egentligen hänt ganska mycket känslomässigt i mitt liv. I've found myself a loverboy. Men hur jag ska lyckas ta mig fram till den blyga killen vet jag inte, men jag har aldrig gillat någon så som jag gillar honom. Det är just det som känns så konstigt för mig, men jag ska kämpa vidare.

Sen måste jag fixa massa smågrejor. Jag ska tillexempel flytta från mitt rum till Eriks gamla rum denna veckan eller nästa. Jag måste skicka tillbaka skolfotona. Åka till HD och få påskrivet APU-papperna. Ringa UM och boka tid. Få rätt på matten i skolan. Skärpa till mig allmänt i skolan, även om jag inte ligger risigt till så vet jag själv att jag inte är ett G-barn, utan åtminstonde VG-barn med ett par MVG, så måste satsa. En sak till jag egentligen måste vara mer nogrann med är min sömn, borde sätta upp en regel att jag måste lägga mig klockan tio på kvällen. Men jag måste prata med mamma imorgon angående hundarna, för jag blir ju pigg när jag går ut med dom. Om jag kan ta dom vid fem istället. Ja det är massa saker som måste fixas och det är stressigt helt enkelt.


Mätt!

Jag mår mycket bättre nu, min feber är borta och just nu är jag bara lite snuvig. Men jag mår också illa nu, mest för att jag är mätt och så. Först åt jag macka med getost, sen blev det inbakad fläskfilé med klyftpotatis och sås, till efterrätt fick vi en fetestor chokladkaka. Damn, nu känner jag mig matad för helgen.

Nu ska jag faktiskt bara tvätta av mig sminket och försöka komma till ro, ska nämligen ha öppet hus på skolan imorgon och jag måste vara där kvart över åtta. Mm, det är inte kul att offra fritid på skolan, men vi får kompledigt.

Godnatt /

Bort, flyg iväg med dig

Mhm, det är exakt vad min jäkla förkyldning kan göra. Jag vill inte bli mer sjuk än såhär, men nu ska jag börja få feber också. Jag måste liksom vara på topp fram tills lördagkväll eller så. Då kan jag blir sjuk och vila upp mig. Så jag ber att denna förkyldningen ska flyga iväg med sig.

Jag har stoppat i min echinagard varannan timme idag, och det smakar skit. Stoppar i mig halstabletter, men kan inte äta för många för då får jag ont i magen. Sen har jag ätit fem clementiner idag tror jag. Druckit massor med te har jag med, hihi. Plus att jag tar ibumetin för att hålla nere febern, det kanske inte är så bra att trycka bort en "sjuka" på det viset, men men...





Multimedia

Det var ett tag sedan jag skrev alltså, men jag har inte riktigt orkat. Men nu har vi iallafall multimedia och det är inte kul. Men jag låg inte så mycket efter som jag trodde ändå. Vi arbetar i photoshop just nu och jag har redan gjort tre uppgifter från webbdesignskolan, orkar inte fler nu. Så det blir bara lite soft dom sista 40 minuterna. 

Jag har fortfarande ont i halsen, men jag mår lite bättre. Skulle ha suttit på Turn ikväll, men det blir nog icke så. För jag vill vila upp mig och bli frisk tills på fredag. Längtar tills dess, hihi. Då får jag träffa snyggisen, haha. Jaja, nog om det. Nu ska jag softa lite mer.



RSS 2.0