Stockholm

Tjohejsan. Litet blogginlägg precis innan jag ger mig av. Igår var jag hemma hos Pauline, för jag hade sovit över där. Sen stack jag därifrån vid fyra och kom hem halv fem, då hade jag en timma på mig att fixa mig, lite stressigt ändå. Sen mötte jag Johanna, Patrik och Anders vid båtarna kl 6. Vi åkte turade lite snabbt för att kunna köpa dricka. Sen gick vi hem till Lukas, men det var dock inte kul att umgås med dom för dom var så jävla tråkiga. Så det blev mest jag, Louice, Johanna, Anders och Patrik som umgicks. Och ja, det var minsann en trevlig kväll.

Var jättetrött när jag gick upp imorse, men var illa tvungen. Slapp iallafall ta hundarna på rastrunda. Men jag har städat och gjort mig själv i odrning och så. Det har varit en ganska tråkig dag. Men om ca en halvtimme så kommer Paulines mamma och hämtar upp mig sen ska vi till flygplatsen. Ja, för vi ska till Stockholm. Det ska bli trevligt eftersom det är mitt första besök där. Men nu måste jag få i mig något att äta, har inte ätit på hela dagen.


stan med pauk

Jag vaknade nog kring elva idag, sen åt jag frulle och stack ut en timme med hundarna. När jag kom hem började jag fixa mig, inte kul alls. Jag har en sån dålig dag idag, ni vet när hyn är helt ojömn, ögonen är svullna och det enda man kan göra med håret är att sätta upp det. Nu är jag iallafall klar. Men det ser inte bättre ut ändå. Så jag har packat en väska. Jag ska till stan med Pauline, sen ska vi till Turn vid fem och hon ska hålla mig sällskap medan jag sitter där, för dom ringde mig igår och frågade om jag ville sitta. Vi ska även träna i gymmet ett tag. Sen efter stängningen ska vi sola och efter det hem till Pauline och sova.

Ja, det var nog en rörig förklaring, men strunt samma. Nu ska jag gå.


HPHBP - längtar!

Ny trailer som får filmen att verka mer spännande, kommer dock inte ut förräns sommaren 2009 :(


Söndag

Länge sen jag skrev nu, i torsdags tror jag. Men jag har inte orkat. Orkar egentligen inte nu heller. Igår fyllde jag ju år, kändes dock inte som min födelsedag alls. Men det var kul när vi festade i fredags, lyckat för mig iallafall. Idag firade familjen mig och jag åt två portioner kyckling, potatis och gräddsås, sen åt jag två bitar chokladtårta med chokladmousse på och sånt. Sen lite snacks nu ikväll, omg, min mage. Den strular åt helvete, jag tror jag ska dö. Mår jätteilla. Därför ska jag inte skriva något mer nu utan jag ska bara vila.


Multimedia

Just nu sitter jag på multimedia och jag orkar verkligen inte med detta. Jag vill hellre lära mig det själv, för läraren är konstig. Jag ska göra rödluvan denna lektionen, men jag vet inte riktigt hur det ska gå till.

Efter skolan är det hem som gäller, sen ska jag på träning. Bli lärd det där skitet med hur man tar betalt med kort. Sen blir det hem och plugga lite. Nej, vill inte och orkar inte. Men jag ska!



Godnight

Jag har inte varit så flitig med bloggen idag, men jag har knappt suttit vid datorn även om jag varit inloggad både på bdb och msn. Skoldagen idag har varit ganska seg, men ändå helt okej. Imorgon får vi reda på resultatet på psykologiprovet, hoppas på ett högt betyg eftersom jag ansträngde mig ganska så mycket. Jag skulle också ha tränat idag, men jag somnade i princip på soffan, inte bra det. Men imorgon måste jag, för Fia ska hinna visa mig några grejor innan jag  jobbar på Turn torsdag och fredag. Typ hur man gör när folk vill betala med kort och så.

Nu ska jag gå till sängs, kolla lite på tv och äta ett äpple. Så godnatt på er :)


Blir blond

Jag sitter här med en slingmössa nu och Pauline drar ut hår ur dem små hålen, haha. No life att färga håret en lördagsnatt va. Det tar typ evigheter, och ont gör det också. Ja, jag ska iallafall bli blond. Så mamma, jag vet att du läser mig blogg och sånt och kanske kommer reagera väldigt starkt på detta. Men jag är sjutton år och gör vad jag vill. Det är liksom hår och inte några inälvor jag förstör eller något. Vi lyssna på "the nipple song", något indiskt som någon har gjort parodi på, haha.

Men nu ska jag avsluta här, btw så är jag hemma hos Pauline och ska sova här :D


God natt

Inte alls lika många inlägg idag som igår, men det funkar ändå... Det var ju som sagt sista dagen idag på praktiken, soft säger jag bara. Dagen har varit väldigt rolig också, vi har förvisso inte gjort så mycket. När jag kom hem städade jag, drog nog ut på det ganska mycket. Men jag tycker det är så tråkigt, har gjort samma städning fast med utökning sedan jag gick i fyran typ.

Mamma hade gjort några mackor till middag, en sort med lax och en med rostbiff, riktigt gott. Så vi åt dem och kollade på tv och så. Sen gick jag upp på rummet och eftersom jag har tömt skåpet med pantflaskor hittade jag längst in en påse med skivor. Hittade min första CD - Hits for kids. Redigt fräna låtar där ju, haha. S.O.A.P var faktiskt en av mina favoriter på lågstadiet, därför lägger jag in låten "This is how we party". Barnsligt, ja. Kul, ja! Haha.





God morgon

Sista dagen på HD nu, det lär bli en slapp dag. Jag tog föresten inte kavajen idag, den hade konstiga armar och jag kunde inte göra något åt det. När jag tog upp armarna så åkte dom ner lika snabbt igen. Dessutom missade jag bussen som jag brukar ta. Japp, men nu ska jag sätta mig i soffan.


Godnatt

Det har blivit en del inlägg under dagen, hade nog kunnat skriva flera men det orkar jag inte just nu. Det får bli imorgon! Kom hem från praktiken och kollade på tv, somnade till extrem home makeover. Sen vaknade jag och var dödstrött, nu är jag pigg som en mört. Så jag har städat mitt rum, iallafall plockat undan saker och ting. Städade även Klimpens bur, gick ut med soporna och sen med hundarna. Nu sitter jag här och har precis sminkat av mig, inte klokt vad det bara blommar fram finnar i ansiktet. Inte nog för att det är fult, det gör ju ont också och kliar gör det med. Allt för att man ska pilla sig i ansiktet och låta det bli värre. Jag är godis sugen också, skämmigt nog har jag bara 5 kr kvar av mitt studiebidrag. Men imorgon så ska jag panta alla mina flaskor och burkar, får nog ihop 40 kronor iallafall. Så då blir det en sväng till affären för fredagsgodis.

Avslutar kvällen med en bild på Emma Watson, alltså hon blir snyggare för varje dag. Plus att rutigt är inne i höst, så bilden passar på mer än ett sätt.



Godnatt / 


Kavaj imorgon?

Tycker ni att jag ska ta på mig min kavaj imorgon? Det är ju dock en som
bara hängde och skräpade i mammas garderob, men den ser helt okej ut.
Hmm, jo, jag tror nog faktiskt att det blir kavaj imorgon.




Boston Tea Party



Boston Tea Party har premiär den 27:e oktober,
 som en försenad present till mig.
Jag älskar Filip och Fredrik för dom är så grymt sjuka
i huvudet, men ändå smarta liksom. Ah, sen är Fredrik en snygg
pojke också, grr. Han är dock gift, aah.


Ramla

Denna dagen har varit bättre än gårdagen, mycket mer skratt. Speciellt pinsamt var det när jag och Peter träffade Figge. Som folk kanske vet åker han skateboard. Jag skulle testa den, när jag ska gå av så ramlar jag. Skateboarden åker rakt på en annan och jag bara sitter där inne på knutan och gapflabbar, precis som dom andra. Herregud vad pinsamt, men ändå, det var kul. Man får ju bjuda på sig själv ibland.

Mindre kul är väl att jag inte träffat pappa sen i måndags, också träffar jag honom idag. Han är sur på mig för en sak som jag olydigt gått och gjort, menade dock inget illa med det och det är återställt om si sådär en vecka. Ja, så han pratar iallafall inte med mig och det är inte det minsta kul. Han har inte pratat med mig sen mamma sa vad jag hade gjort till honom, vill egentligen inte prata med honom. Jag vet ju vad som väntar mig, en fet utskällning. Men alltså, så illa var det ju inte. Kan dock inte berätta vad jag gjorde ändå, för jag skäms trots allt över det.


Filbornaskolan

När jag fick som tråkigast kunde jag inte bara sitta där och glo. Så jag bestämde mig för att åka till Filborna och göra en enkät till Halloween-reportaget. Gick rundor på skolan med Hezha och Angella, typ dom enda som inte har praktik? Vi raggade folk som ville vara med på enkäten, så nu har jag fått ihop tre killar och tre tjejer. Har redan fixat ihop allting, så nu vet jag inte vad jag ska göra. Men känner mig lite bättre nu när jag gjort lite nytta.


Hello

Nej, jag är skeptisk till om dagen blir bra idag. Jag tror jag gjorde det surt för mig själv igår genom att vara så jävla bitchig och bara sitta vid min dator och sura. Haha, fast nu gör jag ju samma sak. Sorry, förlåt för att jag vara så jävla torr igår, jag hade en dålig dag, men det är ingen ursäkt. Jaja, jag får väl lov att sitta här och tråka fram tills något händer.


Godmorgon

Vaknade halv sju idag men snoozade till tio över sju, sen duschade jag och fixade till mig. Nu är jag klar, förutom att magen måste fyllas med lite frukost, den skriker efter mat. Idag hoppas jag iallafall på en rolig dag och inte en sån seg dag som det var igår.

Föresten så såg jag på det där Generatio Fett igår, ueh ueh ueh. Asså fy satan vad jag äcklades av den kvinnan som väger skitmycket, och ändå ville hon gå upp typ 170 kilo till. Det är mer än dubbelt så mycket av min vikt. Usch! Sen kollade jag på någon debatt av något slag, men bara 10 minuter. Det var den här programledaren, Karin tror jag hon heter, hon som sköter eftersnacket på Idol på tv400. Dom disskuterade om när hon kallade Jesper bögig i tv. Det är så typiskt oss svenskar att göra en big deal av det. Hon sa ju bara vad alla andra tänkte, killen är ju faktiskt bögig. Men sen att säga att Lollo var fet (som hon också är) var väl lite väl. Men att debattera det, nej, det är bara töntigt.


'Cause you had a bad day

Jag har ont i magen, jag känner mig stressad över något som jag inte vet vad. Men mitt hjärta dunkar snabbt hela tiden, jävligt jobbigt när man ska sitta stilla framför en dator i sju timmar, för det är ju egentligen en lugnt aktivitet. Jag har varit nere hela dagen idag, för allting går emot mig. Dagen började dåligt redan på morgonen då jag kände mig totalt ignorerad, fast irritationen över det lade sig ganska fort. Så jag är ledsen om jag verkade sur, inget personligt direkt. Jag har haft såndär klump i halsen hela dagen idag, varför? Nog för saker som händer i största allmänhet. Jag känner mig också spyfärdig och vill bara spy upp allt, fast det kanske är kaffet som spökar där? Nej, men dagen har varit så himla dålig alltså. Det är ju dubbelt så jobbigt och vara ledsen när man sitter framför en dator och gör ingetting, för då känns det liksom mer. Precis allt går emot mig. Just nu ser jag inte fram emot något, inte min födelsedag, inte stockholms-resan. Nej, inget. Jag vill helst bara sova, det är skönast så. Jag känner mig så patetisk när jag skriver detta, för jag vet att andra har värre problem. Det är liksom någon "emo"-varning på detta. Men jag bryr mig inte, det är min blogg och jag får skriva precis vad jag vill.


Inget internet

Inget blogginlägg för mig igår inte, nej.. För internet lade av och jag kunde inte komma in. Var nära på att somna framför tv:n igår igen men så blev det inte för mamma sa till mig att jag skulle sova på natten och inte kvällen. Jaja. Jag ser inte framemot denna dagen, för den kommer vara pisstråkig, har ju som vanligt inget att göra. Min bror vill göra reklam för sitt band, även min kompis vill göra reklam för sitt företag. Jag vet inte hur jag ska lägga fram det hela för att det ska blir bra, men jag tror ändå inte att Michael tillåter mig att göra det. Så än en gång skiter saker och ting sig. Åh, blir så förbannad att jag har lust att kasta något in i en vägg. Liv då! Har en grej kvar till, men det innebär att jag måste intervjua en kompis och hon vill vara anonym och sånt. Nej, om inget dyker upp tills imorgon så sjukanmäler jag mig. Känns ju olönt att vara här.


Otrevliga Helsingborgare

Jag vill heem! Det är som vanligt helt dött och tråkigt här, finns ju inget att göra. Jag och Hanna var ute i Helsingborg och ville fråga folk en enda fråga! Shit vad alla blev rädda och så otrevliga dom var. Det var ett par stycken som var trevliga och dom glömde vi fråga om åldern, smart. Nej, så allt bara sket sig och nu känns dagen enormt onödig. Känns till och med vettigare att ligga hemma och glo på tv. Men när jag kommer hem måste jag på träning, även om jag inte orkar. Jag kanske piggnar till när jag kommer härifrån.


Tävling: rosa goodie-bag



Sofias Fashionroom har i samband med rosa bandet-kampanjen startat en tävling och lottar nu ut en rosa goodie-bag med lite smått och gott. För att vara med och tävla klicka här så kommer du direkt till tävlingen med mer information.
sofiasfashionroom.blogg.se

godmorgon

Jag gick upp halv sju idag och kände mig rätt så pigg. Kände mig dock ännu mer pigg efter en dusch. Efter duschen sminkade jag mig, fixade håret och klädde på mig. Sen åt jag frukost och kollade på Vakna där dom disskuterade bloggar och sånt. Sen tog jag bussen och kom hit, satt ett tag på morgonmötet och sa nog bara 5 ord under hela mötet eller något. Jag har en idé till en artikel, men får se om den håller. Den är dock inte så ungdomlig.


rubrik

Känner mig fett trött just nu, är typ död. Jag kom hem halv fem och sen somnade jag halv sex. Jag gick upp klockan nio och poppade popcorn och kollade på 2½ men, alltid lika trevligt. Nu har jag precis varit ute med hundarna, fasen vad jobbiga dom är. Bod drar framåt och Zeke drar envist bakåt, nejmen vad kul. Jag är fortfarande irriterad och sur, borde dock inte vara det. Men men... Känner att jag egentligen inte har så mycket att skriva om mer. Ska bara kolla några bloggar sen så är det sängen som gäller innan mina ögon stängs här framför datorn.


mest för att jag har tråkigt

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Uttråkad, rastlös och irriterad, låter inte så trevligt ju.
Är det nåt du absolut inte äter: Gillar inte julbord, påskmat och midsommarmat, sill är typ äckligt.
Kläder just nu: Svarta leggins, ljusrosa klänning och uggs.
Musik just nu: Polisradio? Haha.
Vad sa du senast: Kommer inte ihåg.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 60-70-talet.
Längd och vikt: Sanningens ögonblick, 180 och ca 67 kilo. Men jag är ju trots allt lång.
Hur många kuddar sover du med: Två.
Favoritväder: Sommaren, vindstilla och en dag på stranden, mmja.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En båt, en fet tank med vatten och någon kompis.
Spelar du nåt instrument: Inte direkt, spelar kanske gitarr ibland. But no pro.
Morgon- eller nattmänniska: Olika, mest nattmänniska.
Sparare eller slösare: Slösa, definitivt.
Vem är viktigast för dig: Familj och vänner.
Bästa film: Harry Potter och vissa musikaler.
Tror på liv på andra planeter: Ja, det är nästan omöjlig att det inte finns i iallafall något annat solsystem.
Kommer du ihåg din första kärlek: Jopp.
Har du några homosexuella vänner: Om jag har? Jo, han kan nog inte bli mer.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, det tycker jag.
Hur många barn har du/vill du ha: Tre låter som en bra siffra, men man vet aldrig.
Bio eller promenad: Jag älskar film, så bio ofc.
Snarkar du? Japp, pratar gör jag med.
Rädd för insekter? Nja, inte rädd. Snarare äcklad...
Äckligaste insekten: Fästingar.
Bästa bok? Behöver jag svara? Ni vet nog.
Vad vill du jobba som? Regissör, skådespelerska eller psykolog.
Pizza eller hamburgare? Olika.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Städat! Men mitt rum är stökigt. Inte kul att hålla i ordning på ett rum med fula tapeter och möbler.
Gungar du på stolen? Nej.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Kanske händer, men inget jag vill så jag spricker.
Hur många syskon har du? Två större brödrar
Vad är du mest rädd för? Vet inte, tänker man fobier så hatar jag hajar och stora båtar (?)
Är du rädd för blod? Nej, det attackerar ju inte en. Men det kan vara äckligt.
Saltar du på maten? Haha, JA!
Gillar du att sjunga? Yes, hade ju varit kul om man varit duktig också.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Jag går media och varför? För att jag ska syssla med något kul undertiden jag pluggar.
Anser du att du är stark? Relativt, men mina armar är nog inte så starka.
Brukar du sola? Senast igår.
Vad gör du om du får hicka? Stör mig på det och håller andan.
Kaffe, te eller inget? Te är godast, men gillar mest cola.

trevligt ju

Jag funderar på att sticka hem snart, jag orkar inte vara här plus att... nej, jag orkar bara inte. Jag är irriterad och har knappt något att göra. Ska bara fixa lite mer med vår musikvideo och så. Kanske att man kan gå in i fotostudion och fota lite också. Men jag vill nog hem vid halv två-två tiden. Jag blir så förbannad, nej... Jag ville inte dit för att leka och inte arbeta. Töntigt att bli sur för en sån grej, jag vet, men jag antar att jag inte platsade eller något. Så som det alltid är. Äh, nej, pallar inte hänga upp mig det mer. Pshhh, hejdå.

Dagens

Dagens frukost: Ingen än sålänge...
Dagens motion: Spinning ikväll
Dagens väder: Tråkigt och grått
Dagens låt: Justice - D.A.N.C.E
Dagens sämsta: Jag är trött och idélös
Dagens bästa: Vet inte riktigt, har inte varit någon sån
Dagens måsten: Komma fram med idéer för min musikvideo 
Dagens planer: Praktiken, övningskörning och spinning 
Dagens ont: Ingenstans
Dagens mående: Jodå, det är bra, trött bara
Dagens klädsel: Ljusrosa klänning, svarta leggins och uggs

godmorgon

Jag är skittrött idag! Vaknade klockan halv åtta och jag ville bara sova vidare. Var nära på att göra det ett par timmar till eftersom min mobil visade att klockan var kvart i sex? Den har typ ändrat sig under natten. Någon frukost hann jag heller inte äta, nej... Jag behöver bannemej den extra haltimmen på morgonen, går ju upp vid sju i normala fall.

Jag vet inte riktigt vad som händer idag, mer planer inför mode-reportaget kanske? Sen ska jag fortsätta att fundera ut hur min musikvideo ska vara, jag har ju redan bestämt låt och så. Från det ena till det andra, jag kom på en grej på bussen: Jag har rosa klänning och rött nagelack! Dö, det var ett stort "fail", haha. Nej, men jag överlever nog.

Solning och simning

Ohyeah, gick upp klockan tio idag och tog det lugnt tills 12 då jag gick till Natalie. Vi gick till Turn och solade oss, så lite brunare är man allt. Ska sola imorgon, varning eller något. Men sen så tog vi bussen till simhallsbadet och simmade 20 längder och körde vår egen vattengympa, haha. Efter en najs bastning så fixade vi oss och gick till 7eleven och tog varsin is-cappuccino, gottit.

Har slappat hemma sen dess. Men nu ska jag iväg och möta Pauline på RS. Vi ska till willys hade vi tänkt oss. Sen när jag kommer hem så ska jag kolla på två filmer, Candy och Hairspray. Rekommendationer från Angee och Natalie, hoppas att dom är bra då.


Min dag

Pauline har precis gått hem nu, så jag ska bara slöa och göra något. Tror jag ska duscha faktiskt, mitt hår känns äckligt. Så blir det när man dagligen använder hårprodukter. Ja, jag vaknade kvart över elva idag av min konstiga dröm som ni kan läsa om på min bilddagbok, haha. Sen kollade jag på den barnsliga filmen jag laddade hem inatt, så sjukt dålig var den. Efter det  började jag kolla på Harry Potter 3, wihu. Sen ringde Pauline mig och vi träffades. Det var min dag, så pshyeah.


God natt

Kvällen har spenderats med att först städa i ultrafart för att hinna till My och kolla på Idol. Så jag satt där med My och Linnea och kollade. Yasmina sjöng så jäkla dåligt, ueh. Hon borde åkt ut istället för Jesper, även om jag inte tycker om honom så mycket. Vi kom fram till att han liknar Tommy i Pippi Långstrump när han ler, haha.

Imorgon ska jag iväg till Turn och sola med Natalie vid ett tiden. Resten av dagen är jag sysslolös, vet inte riktigt vad som händer. Men lär väl hitta på något iallafall. Hoppas jag! Finns det någon som vill umgås? Hihi.

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på TV, men först ska jag sätta en film på nedladdning som jag vill se. Tänker inte säga vilken, för den är töntig, haha. Har fortfarande lite chips och godis kvar, men är inte jättesugen på det. Kommit in i en sån "jag har tappat matlusten"-period. Men jag gillar mina sånna perioder, dom är bra.

Godnatt!



Osmikad skönhet, mjo ^^
Men då var min hy faktiskt bra!
Ska sola bort alla finnar, NU!


Osocialt

Sitter här ensam i ett hörn och gör inget alls, det är iallafall ett trevligt tagentbord, najs att skriva på det. Pratar med Natalie och ja, vi ska börja på dans igen för det ville hon. Men det blir isåfall street- eller showdans. Men jag vill inte dansa 50 minuter i veckan, hellre tre timmar eller något. Men det får man väl leva med ett tag. 

Ja, det är i vilket fall som helst helt dött och tråkigt här, osocialt. Jag tror dom flesta idag är trötta, för dom pratar inte så mycket. Eller jag kanske pratar för mycket som vanligt? Hehe. Efter praktiken ska jag träffa My i stan och vi ska handla lite gott tills ikväll då vi ska kura ihop oss på soffan och kolla på idol. Sen ska jag nog prova att sjunga "Don't stop me now" med "Queen" på Singstar. Lovade ju dom andra att jag skulle bli bättre på den och sen klå varenda jävel.



Duktig Matilda

Jag känner mig jätteduktig just nu, om man får lov att skryta. Jag åkte iväg med modern och övningskörde, gick bra för första gången. Första gången startade jag utan motorstop, sen startade jag i backe också utan att få motorstop. Det var växlingen som gick lite sådär. Men totalt fick jag 4 motorstop tror jag. Sen skulle vi träna och vi trodde bara att det var ett träningspass med spinning, men nej det visade sig vara dubbelpass. Så vi körde på det! En timme styrka sen en timme spinning, duktiga är vi!


Slutar snart

Har inte gjort något speciellt idag heller, bara planerat lite grejor. Vårt graffiti-reportage är helt färdigt. Nu är det också många som har gått, typ 7 stycken. Så sitter här med några tvåor och några treor på redaktionen. Funderar på att gå och ta lite varm choklad och en clementin. Om en timme så ska jag hem och klockan fem ska jag iväg igen för att först övningsköra och sen sticka direkt till spinningen och spinna så mycket jag bara kan. Skulle simmat idag, men My kunde inte så vi tar det imorgon istället. Nu är det ju bara en vecka kvar här på HD, lite tråkigt faktiskt. Det är mycket bättre här än i skolan, indeed!

 

Kurr i magen

Vi har lunch om tjugo minuter och mina mage vill inte sluta kurra. Jag är hungrig!  Ska jag skriva som jag brukar? Att jag inte har något att göra här på KAX ungdomsredaktion. Jo, men så är det. Har planerat lite extra för mode-reportaget. Men nu ska vi inte ha höstmode utan vintermode istället, det känns lite mer relevant.


Fika med tjejerna

Dagen har varit bättre idag, till skillnad från igår då jag bara låg hemma och tyckte synd om mig själv. Först praktiken då, soft som vanligt, men vi hade inget att hitta på, som vanligt. Jag och Peter gjorde lite vettiga saker, vi ringde efter våra kompisar som ska stå modell för vårt mode-reportage och sen planerade vi hur vi skulle göra med bilderna och kläder o.s.v. 

Efter praktiken så stack jag ner till stan och mötte upp My och Olivia, vi gick i stan ett tag och kollade på kläder. Jag ska få låna My's mysiga jättefina pippi-tröja, den är asfin. Ao, men sen gick vi till Espresso House och jag tog scones, smakade även chai latte för första gången. Hipp hurra, den var jättegod. Den smakade typ julafton, haha. Efter det så gick vi lite till i affärer, sen gick Olivia hem och jag och My var runt på jakt efter Extra Drops laktris, hon är galen i laktris alltså. Btw, så har jag skickat jobbansökan till Espresso House, ska in dit imorgon eller på fredag och prata med dom, så dom vet att jag skickat och är intresserad av extra jobb.

Nu är jag nyduschad och jag har kletat massa krämer i huvudet för att försöka förinta halva kullen av finnarna i ansiktet. Nu ska jag ner och äta lite kvällsmat, rostade mackor och te som vanligt. Tröttnar aldrig på det! Senare ikväll så ska jag också ut med dogzen.




Tankar

Jag har verkligen inget att skriva om på HD, inte alls något att filma eftersom jag är inte intresserad av reportage och den journalistiska linjen inom film. Jag vill syssla med spelfilmer och musikvideor om det ska va något. Jag skulle ha skrivit om mode ju, men jag är inte hundra på att det blir av för dom jag skulle göra det med kom på att dom skulle göra något annat. Ja, just nu känns allt hopplöst och jag känner mig patetisk som jämt ska klaga på mina i-landsproblem. Men ändå, jag är uppvuxen i ett liv där saker som folk kämpar för är en självklarhet för mig. Då syftar jag på mat, vatten och hem. Jag är ju ingen rikemansunge direkt, även om det hade varit fett najs att bli en. Jag skyller på mina föräldrar som inte följde sina drömmar. Mamma blev inte frisör och pappa blev ingen konstnär (han är super på att rita och måla). Då hade det nog varit frid och fröjd. För pengar gör mig faktiskt lycklig, så det är så! Men det finns viktigare saker, såklart.


GratisGen

Hello!

Bli medlem på GratisGen jättelätt. Du väljer två prylar du vill ha, t.ex: Sex and the City-boxen, mobil, presentkort på MQ för 500 kr. Samla ihop 1 poäng (genom att kanske gå med på två gratissidor), pryl ett är din!

Bli medlem här: http://www.gratisgen.se/?ref=94603



Önskeoutfit

Jag hade mer än gärna velat ha detta på mig idag, mysigt och snyggt dessutom! Älskar skorna.



Stickad tröja - Levis
Smycken - Asos
Bag - Asos
Sjal - Asos
Skor - Miss Sixty
Strumpbyxor - H&M


Medelsvensson

Jag bajsade på träningen idag, för jag orkade inte, men på onsdag och torsdag så. Kollade på tredje avsnittet av HIMYM och som vanligt, älskar det. Mhm...

Sen har jag suttit och funderat över en sak som dykt upp i huvudet några gånger. Jag är en riktig medelsvensson: Jag bor i ett radhus, i en förort. Jag bor med båda föräldrarna och har hundar. Men det är inte det värsta, för det är väl okej. Det värsta är att jag har inget intresse jag brinner för, därför är jag inte bra på något, men heller inte dåligt. Fatta hur jävla tråkigt det är, my life's boring as hell. Förut gick jag ju på gympa, om jag ändå fortsatt med det så hade jag haft bättre fysik och varit bra på något som jag faktiskt ångrar att jag slutade på. Nu känns det liksom alldeles för sent att börja på något, jag älskar ju verkligen gymnastik och dans, alltså sånna grejor då man gör något "fint med kroppen". Ja, men nu är det för sent att börja gympa igen och försent att börja dansa, gick dock där en termin i nian, woho. Asså man känner sig så jävla tråkig. Kom på någon sak jag är duktig på? Nu ekar det säkert i hjärnan på er, för det finns inget. N.A.D.A!


God förmiddag

Yes, indeed. Det är ju typ förmiddag och jag har haft sovmorgon i två timmar. Skönt, men det känns som om mina ögon ska klibba ihop, så trötta är dom. För övrigt är jag pigg, lite mörbultad i kroppen bara. Jag har ingen aning vad som ska göras, vi funderar ju på ett mode-reportage om höstmodet. Men sen är det kanske en annan som redan har eller ska göra det. Får hoppas inte alltså, för det är just sånna här reportage jag vill syssla med.

Ikväll ska jag nog träna igen, ska på Mickes spinningpass och svettas ihjäl, sen ska jag hem och bara slappa som en fet jävla gris, hehe.


Headern på plats

Jag gjorde mig en simpel och stilren header, tänkte att det var på tiden. För det ser ganska så tråkigt ut när det inte finns så mycket liv i bloggen, som faktiskt en headern tillbringar. Haha, lät ju inte lite fult.

Sitter här och dricker te iallafall, frös så mycket innan så jag tyckte jag behövde det. Jag är ganska stolt över mig själv, ni vet ju hur lat jag brukar va. Men idag tog jag mig iväg till gymmet och var där i en timme och tränade. Dirkekt efter lade jag mig i solariumet och somnade gott i någon kvart tills jag tyckte det blev för varmt. Sen hem, duscha och äta. Har nästan glömt hur skönt det är.

Föresten på tal om headern, jag tror faktiskt att jag vill hinna ta några foton i studion på HD till den. För det är mycket roligare med systemkamera-bilder och ännu roligare när det är taget i en studio.




Godmorgon

Godmorgon godmorgon...

Idag är det en sån dag då man helst bara vill lägga sig ner igen och sova vidare, strunta i allt som har med skola och praktik att göra. Min hy är dålig, men jag tackar mina nya foundation för ett relativt bra jobb. Mitt hår, jag vet inte vad jag ska göra med det, orkar inte gå ner i källaren och föna det, så får försöka få till det.

Nej, ska inte slösa upp min dyrbara tid såhär på morgonen. Utan nu ska jag ta på mig och gå ner och äta frukost framför tv:n, mums!

Matilda

Sömntuta!

Herrejävlar, kan jag bara säga. Jag vaknade nyss! Klockan fyra! Helt sjukt att jag kunnat sova så länge, har sovit i tretton timmar typ. Ja, nu vet jag inte om det är lönt att hitta på något idag, eftersom hela dagen har typ redan gått. Men jag antar att jag behövde den sömnen, har inte sovit så bra denna veckan.

Matilda

Don't stop me now

Kommit hem från festen nu, det var på ett koloniområde. Min mormor och morfars gamla stuga låg typ 10m från den stugan vi var vid, lite känslosamt för mig eftersom morfar är död. Men jag tror inte någon fattade det :(

Det var skittrevligt iallafall, vi spelade såklart "jag har aldrig" och "pyramiden" klassiker, även om det gick segt idag. Man har typ kört alla "jag har aldrig". Sen sjönt vi singstar, det var det vi gjorde mest. Min röst svek mig, men jag vann iallafall hälften av alla gånger.

Sen har jag fått en låt på huvudet efter igår när vi sjöng singstar hos My, "Don't stop me now" med "Queen". Har lyssnat på den låten alldeles för mycket och den vill ändå inte gå ut ur huvudet, waah.

Nej, jag är faktiskt lite påverkad just nu, så ska lägga mig i sänger och käka upp pappas chips. Ouuups?! Haha, får köpa nya till honom imorgon...

Matilda

ut och fota

Nu har jag städat klart, duschat och sminkat mig, ska bara fixa håret och äta. Jag kom nyss på en sjuk grej, jag har inte ätit på 26 timmar, åt senast lunch igår, vilket var två mackor. Förstår inte, jag är inte ens hungrig ju. Ja, jag är allt konstig jag.

När jag är helt klar ska jag till Natalie och vi ska till Ramlösa parken och fotografera. Efter det ska jag hem till My och lämna en jacka och kanske hitta något till mig själv att ha på festen. Och alla ni som ska komma: Jag vet inte mer om festen än att Patriks kompis har den i en stuga som ligger åt samma håll som Raus, lite längre bort än koloniområdet. Jag ska försöka få tag på honom, men det är inte så lätt.

godmorgon

Jag somnade inte förrän halv fyra i natt, sen jag vaknade av mammas skrik om att jag ska städa klart. Ja, jag valde att spara dammsugningen och torkiningen av golvet till idag. Så jag ska snart sätta igång så fort jag samlat lite krafter, vaknade ju ändå för tio minuter sen. Jag känner mig jätteäcklig i ansiktet, måste gå och skölja av det.

Efter jag har städat och fixat mig, så ska jag försöka få tag i Natalie och se ifall vi ska ut och fota, men det tror jag vi ska. Jepp, sen ikväll blir det ju fest hos något snubbe jag inte vet namnet på. Vet inte var festen är någonstans heller, hmm? Jaja, det löser sig.

Matilda

frågor

1. Vad heter du? Matida Annie Persson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Vet inte, Vulva, haha.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Elin tror jag det var.
4. Vilket stjärntecken är du? Skorpion
5. Vilken årgång är du? -91
6. Vart bor du? Helsingborg
7. Bott utomlands? Nej.
8. Flyttat antal gånger? Ingen gång alls.
9. Vart skulle du vilja bo? Mitt i NY eller LA!
10. Vilken skolklass? Tvåan på media.
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Kändis! haha

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
180 cm
2. Hur mycket väger du? Säger jag inte.
3. Hårfärg och frisyr? Brunt och halvlångt hår.
4. Ögonfärg? Gröna
5. Mest nöjd med? Lillfingret.
6. Minst nöjd med? Mage, lår och rumpa.
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon? Nej
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Öron och navel.

FAVORITER
1. Filmer? Harry Potter-filmerna
2. Låtar? Alla möjliga
3. Årstider? Våren
4. Mat/dryck? Kyckling
5. Djur? Hund
6. Färg? Nästan alla
7. Parfym? Vet inte
8. Tv-program? För många
9. Ämne i skolan? Psykologi och rörlig bild
10. Sysselsättning? Va med kompisar, såklart!

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Jeans, svart linne och krämfärgad kofta.
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar
3. Favoritfärg på kläder? Grått och svart
4. Favoritmaterial på kläder? Vene, beror ju på
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Dom snyggaste i världen, duuh!
6. Favoritaffärer? H&M och Gina
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det är olika faktiskt.
8. Favoritmärke? Chanel
9. Vad har du för byxstorlek? 29, hrm hrm.
10. Vad har du för tröjstorlek? 36-38

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Han är tyvärr död, men han hette Arne
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Läppbalsam, nycklar och tändare.
b) Jobbväska just nu? Har ingen sån just nu, praktiserar.
c) Handväska eller liknande just nu? Massa olika saker, paraply, pennskrin, några viktiga papper osv.
3. Vad är du beroende av? Tv?
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Försvarets
6. Vad tror du på? Det vet jag nog inte
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ateist och kanske lite sökande
8. Vad köpte du senast? Jeans, foundation och foundationsvamp. 
9. Har du nåt husdjur? Ja.
10. Var bor du? Med mina föräldrar. 

Hemma hos My

Nu sitter jag i soffan hemma hos My, dom andra spelar något frågespel. Innan så spelade vi straffpoker, Angelica fick äta pesto med tabasco och mjöl, Olivia fick dricka vatten med två tamponger uppstoppade i munnen och jag sniffade peppar, haha, kul! Sen busringde jag lite, riktigt fult, vi spelade in. Såja, skulle bara uppdatera er om mitt kära liv, hihi.

Matilda

it's a friday night

Träffade My i stan efter praktiken och vi handlade bara godis till ikväll, sen skulle vi gå skilda vägar. På bussen hem mötte jag Elin och vi pratade, så länge sedan sist. Det är tråkigt med brutna kontakter, men det verkar som om det går bra för henne iallafall. Jag ska egentligen städa nu, har ju börjat så smått. Sen ikväll så ska jag till My och några andra filurer kommer också dit. Nu har jag inget mer att skriva, noe.

Matilda


fredag

Sista dagen idag, ska bli skönt att sova ut i helgen. Imorgon blir det förhoppningsvis fest, hihi. Och ikväll ska jag hem till My. Slutar fyra idag, men om jag får sluta tidigare tar vi nog övningskörningen idag. För igår var mamma alldeles för trött. Nu ska jag försöka göra något vettigt.

Matilda

roligt blandat med tråkigt

Idag stack Hanna hem tidigt, hon skulle till doktorn. Så jag fick följa med Alexandra, Angelica och Peter till stan och filma lite till deras reportage om kärlek. De stod på knutan och delade ut gratis kramar. Roligt på praktiken idag iallafall och tiden gick fort som satan. Fick sluta en timme tidigare idag också...

Sen när jag kom hem så var jag rejält jävla klumpig och duuuum! Kom då in och Bod kom såklart och hälsade på mig. Stänger dörren och går raka vägen upp på rummet. Sen när mamma ska gå ut med hundarna tio minuter senare typ, så hittar hon inte Bod (han brukar ju springa och gömma sig ibland). Det visade sig att jag, manglad hjärna som jag har, har lyckats stänga han ute! Jag trodde att han hade gått in i köket till pappa innan. Men nej. Så jag har mått dåligt hela jävla kvällen, dåligt samvete. Hur jävla korkad får man bli? Åh, nu kommer jag "fjäska" för honom, haha. Men nej, känner mig så in i helvetes dum.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Scrubs och äta lite chips (hrm hrm).




Lille puttenutten :( <3

Matilda

godmorgon

Sitter här och dricker varm choklad. Snart ska jag och Hanna bege oss iväg till Dunkers angående vårt reportage, men undrar inte ifall det är bättre att ringa först och fråga efter denna människan? För jag vill inte ta mig dit i onödan. Vädret är ju trots allt inte så himla bra. Sen har jag inget att göra idag heller, ska nog försöka komma på något att skriva om. Men det går ju så himla fort när man väl vet, så det kommer gå fort. Hälften av dagarna gör vi inget, vi bara spenderar tid framför datorn och surfar. Otroligt onödigt!

En påminnelse till mig själv: Jag måste ringa och boka om tiden till tandregleringen.
Nu är det väl snart på med tandställningen igen, usch orkar inte det. Framför allt inte smärtan dagarna efter man satt in rälsen i munnen. Suger som bara den :(

Matilda

Irriterad som f-n

Jag är faktiskt väldigt irriterad just nu, vääldigt irriterad. Men jag orkar och vill inte säga varför, men är irriterad som fasiken iallafall. Fick sluta en timme tidigare idag, så jag åkte ner till stan och träffade Hezha ett tag. Sen gick jag i ovädret till 7eleven och mötte upp Angee. Vi gick in på H&M där jag införskaffade mig ett par jeans, en foundation och en faoundation svamp. Sen var det in på Gina där jag inte köpte något. Efter det fick jag gå hem med världens ömaste fötter, riktigt jobbigt.



Nu har jag slöat hela kvällen. Mamma sa att vi ska övningsköra imorgon, får väl se hur det går. Växlar liksom!? Har inte fått svar från Morten angående min praktik, jag skulle ju praktisera på Subway sista veckan var det tänkt. Men nu vet jag inte om det finns plats. Fan ta Morten alltså, det har gått flera dagar sen jag skickade det mejlet.

Matilda

fotostudion

Bloggen har som ni vet inte fungerat tidigare idag, så har inte kunnat skriva. Men jag har precis ätit med Hanna, Alexandra, Angelica och Peter i cafeterian. Nästan hela förmiddagen har spenderats i fotostudion, det var väldans kul. Haha, massa hoppa-i-luften-bilder och sånt.

Nu ska jag fixa min krönika lite grann och sen vet jag inte vad jag ska göra. Föresten så ska två av mina arbeten publiceras på KAX-sidan på söndag, så håll utkik. Well, efter skolan ska jag en runda i stan, leta efter jeans. Sen ska jag köpa foundation och basiron (sån kräm mot finnar, yo!)

Matilda


RSS 2.0