Mörker

Hösten är här, då faller alla löven på träden, känns som jag faller med dom. Jag känner mig så sjukt nere och har gjort det den senaste veckan. Har dåligt samvete för mina dåliga vanor. Främst att jag äter så mycket skit och sen inte orkar gå och träna. Jag vill kunna bättra mig! Men jag kan inte sluta äta den dåliga maten, min karaktär är för dålig. Jag orkar inte träna, orkar inte samla kraft till att ta mig dit ens. Jag orkar inte städa mitt rum. Jag orkar inte göra alla läxor som ska göras alltid - har min nedrans uppsats på engelskan att skriva. Men mina fantasi ligger nere på botten och jag har inga tillräckligt trevliga och intressanta barndomsminnen. Nej, för mitt liv är och har alltid varit så pissigt tråkigt. Känns som allt går emot mig just nu, otur hela tiden. Idag hittade jag inget på väla, allting satt för tajt. Provade storlek 40 på ett par byxor, gissa vad? Jo, dom satt för tajt, precis att jag kunde knäppa dom. Sen är min hy riktigt dålig. Alla mina kompisar är så jävla snygga och smala. Känns inte som jag är värdig dom alls, bara som att jag går där ful och fånig. Jag orkar inget alls nu. Allt suger!


tävling - hörlurar




Var med om tävla om ett par söta hörlurar här!

Modet förfulas och förfinas

Nu skriver jag nog lite mer välvårdat, ska skriva med stora bokstäver igen, woah. Här är det bara blogg som gäller just nu, ja.. vad ska jag göra? Jag har två timmar kvar typ och har redan gjort allting som ska göras. Kan jag inte bara få gå hem då? Jag ska ju till väla, skulle varit perfekt om jag får gå tidigare och uträtta något än att sitta och komma på vilken sida jag ska besöka härnäst.

Well, när jag ändå är i farten jag kan komma med en åsikt. Modet! Modet blir mer och mer fult på sina håll, men ändå mer och mer snyggt. Jag förstår inte varför modevisningar ska innehålla så övdrivna kreationer? Jo, det gör jag ju, för att får uppmärksamhet och få fler kunder. Men varför ser man aldrig någon på stan bära sånt här? Man ser det inte ens på någon fest. Till exempel, kolla in dessa fula skor. Skyhöga och utan klack! Damn, det är nog det fulaste jag sett. Dåligt för nacke och rygg också.




NU VILL JAG HEM!

Matilda

i väntan

nu har jag och hanna hunnit enda till plantan typ och fotograferat klotter, sen tog vi bussen till knutan och jag hämtade ut pengar. när vi kom tillbaka hit så åt vi, det var löksoppa, inte världens godaste. har precis skrivit klart min krönika till "graffiti-projektet" och nu väntar jag på michael så han kan godkänna och sedan se om han har en kabel så jag kan lägga in bilderna och fixa till dom lite i photoshop.

well, skrev mest det där för jag har tråkigt och bara väntar. väntar väl mest på att dagen ska ta slut så jag kan åka till väla och tröstshoppa. det är fetetråkigt här alltså, brr.

matilda


tom i bollen

godmorgon!

nu är det några timmar till på praktiken som gäller, är lika clueless vad jag ska göra idag som igår. det dyker antagligen upp något, annars blir det att sitta och surfa hela dagen och känna sig dum för att man inte gör något vettigt. michael (handledaren) säger att vi ska hitta på egna saker att skriva om. så jag tror att jag ska försöka hitta något som är aktuellt just nu, något som kanske är intressant. har ni något förslag?

efter praktiken ska jag ner i stan och byta till tvåan, men inte mot ättekulla utan mot väla. för dit ska jag och möta upp natalie och my. jag måste ha ett par vita converse och ett par beiga chinos som bara kostar 199 på cubus, dom grejorna har jag velat ha i evigheter nu. sen kanske det blir någon mössa och halsduk, det börjar bli så kallt ute.

ouh, dags för morgonsamling, hejdå.

matilda


vilken seg dag

ja som ni såg så hann jag med lite grann idag på praktikten, men ändå känns det som om jag mest satt framför datorn och gjorde ingetting. det var hanna som sammanfattade våra intervjuer, så om vi ska intervjua mer vill gärna jag sammanfatta lite.

när jag tog bussen hem så träffade jag på my som också praktiserar, fast på ålderdomshem. henne ska jag umgås med i helgen, ska bli trevligt. när jag kom hem åt jag och läste harry potter, sen däckade jag på soffan och sov i ett par timmar. efter det kollade jag på top model, anya är min favorit. hon ser så ren ut liksom, jättesnygg är hon. men på något sätt gillar jag dominique också, bara utseende dock, hennes ansiktsdrag är så starka och gör sig bra på bild. jag vet också vem som vinner, hehe.






matilda

kommit igång

nu har jag och hanna kommit på vad vi ska skriva om, nämligen graffiti och klotter. vi har redan varit ute på stattena och intervjuat några filurer och tagit några kort. korten blev dock ganska så dåliga och suddiga, ska ta med min egen kamera imorgon. jag har också hunnit skriva äger-suger-duger och en liten krönika om emmabodafestivalen. slutar om en timme ungefär och då ska jag bara hem och slappa. eller, först ska jag ju skriva CV. kom också på att jag ska kolla min mejl nu. efter det ska jag nog hämta lite varm choklad.

matilda


HD

jahopp, här sitter jag på HD och jag kom hit för en timme sedan. hanna är också här, tack och lov, annars hade det inte blivit så kul tror jag. men jag vet inte alls vad jag kommer göra, känns som det är svårt att komma upp med idéer om film och så.

jaja, nu ska jag väl "fundera vidare".

matilda

praktik imorgon

dagen har varit en riktigt seg dag, mhm. jag har bara kollat på tv och slöat mig, kollat på ett par filmer har jag hunnit också. sen var jag på willys med pauline och handlade gottis, men det blev lite för mycket tycker jag, så allt är inte uppätit. och mina ben gör ont så in i satan, blåmärken och skit.

imorgon ska jag upp vid sju, ska vara på HD:s redaktion klockan nio och börja min praktik. vet inte hur länge jag stannar där, men när jag kommer hem ska jag skriva ett litet CV till Subway så jag kan praktisera där sista veckan kanske.

en sak jag vill skriva också är att jag stör mig fett på människor som söker uppmärksamhet, gud alltså...

matilda

söndag

godmorgon, godmorgon!

igår var det hålligång på en liten nivå, hos chrisse på tågaborg. jag drack inte så att jag lade mig ner i en soffa och nästan somnade som förra gången, var rätt så "pigg" ändå. det kändes bara som vi lekte "jag har aldrig" och "pyramiden" hela tiden, börjar bli lite tjatit, haha. iallafall så stack jag, johanna, anders och patrik hem halv ett. på vägen ner från trappan, när det var tre trappsteg kvar, så trampade jag fel och ramlade. anders skrattade som fan, men jag som redan hade haft ont i mina knä och ben tidigare den kvällen fick skitont, men det gick över. så jag och patrik tog bussen hem, skönt det var att lägga sig i sin säng och bara sova sen.

men nu är jag uppe och mina ben gör jätteont, aj aj aj. ska snart in i duschen sen ner och äta frukost. i eftermiddag är det möjligt att jag hänger med mamma till mormor. måste passa på nu, för hon börjar bli väldigt vimsig. det är bara en tidsfråga innan hon glömmer bort vem alla i min familj är. det är egentligen så hemskt :/

matilda

stan med pauline

träffade pauline i stan kl. 4 ju, det var trevligt även om vi hade mycket att klaga över. så vi gick i affärerna lite och sen åt vi på subway där jag kanske ska praktisera sista veckan. efter det så gick vi bara rundor. gick till oj! och handlade "lite" candy och så till kvällen. sen gick vi hem från stan och jag hade jätteont i fötterna efteråt och tog ett fotbad. efter det så färgade vi paulines hår, så mycket kaos och ändå ingen större skillnad, bara det att utväxten inte syns.

nu har vi varit ute med hundarna och ska fixa här, hon ska sova över nämligen. sen ska vi lägga oss ner och bara kränga!

matilda

trött med huvudvärk

är hemma från skola nu, den har varit lite halvtråkig idag. jag hade huvudvärk igår (+mensvärk, ueh), det var inte kul. nu har jag fått huvudvärk igen, såndär spänningshuvudvärk. det går ju inte över med alvedon precis, så det gör saken jobbigare. ännu en sak som gör saken jobbigare är att saken är den att jag ska städa huset, saaak, hehe. klockan fyra som sagt så ska jag träffa pauline i stan. tänkte äta något nu, sen börja städa.

matilda

godnatt

innan var jag ute med dogsen, som dom drog idag, fick säga till dom på skarpen alltså. gick också förbi ett förråd med ett litet fönster där det kom skit starkt ljust ifrån, den första tanke som slog mig var "tänk så är det någon som torteras där inne eller slaktas", haha, sjukt eller vad?

annars har jag bara legat och läst i drygt en timme, harry potter är de enda böcker som jag klistrar mig fast vid. men dom är oehört bra och detaljrika, så spännande och se när alla ledtrådar faller på plats. nu ska jag lägga mig och kolla på tv. vi börjar tjugo över nio imorgon så jag får sova en timme längre. två lektioner: idrott och matte, fine by me. sen ska jag hem och städa för att sen möta pauline i stan klockan fyra och vandra rundor.

godnatt / matilda

lite nya kläder

i skolan idag så var det ju dags för proven: psykologin gick utmärkt, hoppas jag. engelskan gick inte så pjåkigt, dock sämre än psykologin. men jag är nöjd med min insats och att allt är över. dagen i skolan har alltså känts kort, för provet tog tre kvart att göra, vår lektion ligger på 2-2½ timmar. engelskan fick vi också sluta tidigare på.

efter skolan hämtade mamma upp mig och vi åkte till skopunkten på jakt efter stövlar. efter många om och men så köpte vid ett par svarta stövlar var, mina med snygga spännen och lite platå (se bild). sedan blev det ett par på köpet, ett par svarta uggs (se bild). Efter det åkte vi till stan och fikade på åhléns, tog skaldjurs-baguette och cola. efter engeripåfyllning fick jag ett par benvärmare som också syns lite på bild och en jacka (se bild), bara sådär liksom. jag trodde jag skulle få den i november, men nej, jag hittade en snygg på vero moda för 600 spänn, mamma pungade ut pengar idag som fan. tackar henne enormt mycket! älskar dig mamma <3



   

matilda

godmorgon

jag vill dra täcket över huvudet och sova minst fem timmar till, för ja, jag är jättetrött. att veta att man dessutom har två prov i skolan gör det inte bättre. jag måste läsa på lite till när jag äter frulle, istället för harry potter.  nu ska jag fixa håret och ta på mig några kläder, vet inte vilka dock.

efter skolan så hämtar mamma upp mig så ska vi åka och handla stövlar. förhoppningsvis får jag både svarta och bruna stövlar och då blir jag glad som bara den.

matilda

psykologi och engelska-prov

nu har jag pluggat två timmar i sträck typ, plus att jag gjorde no:n innan. psykologin har jag ganska lätt för, eftersom jag är rätt intresserad. inte direkt svårigheter där, men det är jobbigt att man måste beskriva allt med rätt benämningar, för ibland kan jag hitta på "egna ord". engelskan orkade jag inte plugga ordentligt på. läste och översatte dom två texterna vi har och sen lärde jag mig alla glosor. skulle ge min in på lite grammatik och ordspråk, men det tar jag innan engelska-lektionen imorgon.

nog snackat om min plugg-tid. men jag är fullpackad i mitt huvud typ, dööd. jag ska lägga mig och läsa harry potter nu, eller så ska jag se på tv. sen ska jag äta vindruvor, efter det blir det sömn som gäller. plus att jag är bäst, ibland... ikväll var jag.

matilda

jag är olydig

mhm, då har man gått hem från en multimedia-lektion till, märks att jag älskar dom lektionerna va? nej, det gör jag verkligen inte. läraren vi har gör det inte mycket bättre. men jag lovar, detta är sista gången som jag gör det (på ett tag iallafall). jag ska skärpa mig efter praktiken.

åh fy vad jag är onyttig alltså, men jag går ändå inte upp eller så. får ju dock finnar, men det är inte så farligt längre. fast jag föredrar faktiskt ett-två kilo extra än finnarna, för det är mycket lättare att bli av med.

snart ska jag sätta igång och göra no-läxan, sen ska jag plugga psyk. och sen eng. jao, det är så det är för mig idag. det blir alltså ingen träning för det går inte att klämma in idag. men imorgon ska jag på kombi-passet minsann.

en välskapt dag

dagen idag kan sammanfattas som en bra dag, av någon anledning känner jag mig glad idag. skolfoto var det också, då passade jag på att inviga mittbena, yes. sen hur jag blev är en helt annan femma, lite skabb, men bättre än förra året. multimedian skippade jag, kanske anledningen till varför jag är så glad. sen har jag praktikplats också, på HD / KAX-redaktionen, låter helt okej.

åkte hem och slöade, kollade på FÖRSTA AVSNITTET på SÄNSONG 4 av HOW I MET YOUR MOTHER! :D gud, det var verkligen skitbra och barney är urgullig som är kär i robin, dock fattar inte hon det. efter det läste jag och blev trött, somnade i någon kvart. sen var det dags för träning som jag trodde jag inte skulle orka, men det gjorde jag och nu känner jag mig desto piggare.

ska snart duscha, sen äta. funderat på det med vegetarisk mat i en månad, morsan sa just att suss (oscars flickvän) som varit vegetarian i fem år och börjat äta kött nu får mer muskler fastän hon tränar lika mycket som när hon var vegetarian. då undrar man om det är värt att göra det bara för sakens skull? nej, tror inte det. och det krävs mängder med böner och linser för att kompensera all protein i kött, hihi.

matilda 

vegetarian

har nyss varit ute med hundarn, vilket jävla väder det är. kallt och regnigt, inte så trevligt att promenera i det. desto mindre roligt är det att torka vovvarna. strax ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i psykologi-boken, eftersom vi har prov på torsdag. tänkte för en gångs skull vara ute i tid.

en sak jag har kommit på också, ang. rubriken, är att jag under ungefär en fyra veckors tid ska jag prova att bara äta vegetariskt. kanske att jag äter fisk då och då. det är bara något jag vill prova och se hur det är. mamma och pappa kommer ju tycka att det är världens tramsigaste sak. men gud vad jobbigt det kommer bli, jag älskar nämligen kött, hehe. det är trots allt naturligt att äta annars hade en massa kor och grisar legat och ruttnat för ingen käkar upp dom, haha. nej, men det ska jag bli kul att prova bara.

Couscoussallad med äpplen och getost

matilda

trött, pank & nyduschad

jahopp, nu är jag nyduschad och skönt känns det. slumrade till innan i någon timme, ajabaja. det gjorde att jag inte pallade gå på träningen, men fysatan, imorgon ska jag om jag så kommer somna på cykeln. så jag har ju varit i skolan idag och det har varit helt ok. vi gick på gympan, sen blev det röbi då vi skulle intervjua varandra. sen hade vi svenska och min uppsats suger. matte efter det och sen var det skönt att komma hem.

det är inte klokt vad jag är sugen på nya kläder, om man ändå var en rik brud i en storstad, det hade varit min dröm. bara kunna gå till massa designerbutiker och lasta på sig allt man vill ha. men istället är man en pank brud i en liten skithåla där designerbutiker är utom synhåll. jag ska fråga pauline mamma om jag kan jobba på ralton istället för att praktisera för att få ihop pengar till sthlm. skulle varit asbra om jag fick lön, födelsedagspengar och studiebidrag när jag ska dit. mhm, jag ska fråga henne minsanna.

kolla vad jag vill ha, om jag hade haft pengar:

Wicked 3/4 Wrap Ugg Boots - Chestnut 












uggs från Ugg Snug Australia


matilda

natt

sitter här och ska stiga upp om 4½ timmar, nice done. bara för att jag sov så länge idag så ska jag bli straffad nu, hihi. jag är seg och så, visst, men inte trött. det flyger massa tankar i huvudet och inte en enda är inriktad på sömn.

jag kollade iallafall på "wanted" idag, med angelina jolie. ännu en grotesk film med blod och skit, den var inte särskilt bra, okej, men konstig.

nu ska jag se vad jag kan hitta på en natt som denna. forsätta sitta här, läsa eller titta på tv? det är frågan.


slapp

inatt kollade jag på starship troopers, en ganska grotesk film. så jag somnade klockan fyra och idag vaknade jag tjugo över ett. damn, så länge har jag inte sovit på evigheter. men skönt att kunna sova ut ordentligt, verkade som om jag behövde det.

så idag har jag bara spenderat tiden framför tvn och det kommer jag nog göra resten av dagen också typ. men nu kallar mammsi, hon har fixat "kladdkaks-muffins" med bär. muuums!



mys hos my

är precis hemkommen från my. vi var några stycken där. my, jag, angelica, linnea, danne och jocke för att vara bestämd! vi satt och snacka och i typ en halvtimme satt my, jocke och danne och bråkade om tv-kontrollen. för killarna skulle envisas med att leta upp en icke-låst porr-kanal, haha.

mamma och pappa har gäster och dom sitter i köket och pratar fortfarande. jag har själv lite ont i magen och typ bröstet, nej inte brösten, hehe. ni vet sånt "ont i hjärtat". fast nu ska jag ner och poppa popcorn och hälla upp en glas fanta, ohyeah.

matilda

hos pauline

just nu är jag hos pauline och har sovit här. natten har varit lite jobbig, vaknade flera gånger och har sovit oroligt. sen vaknade jag av att det (som vanligt) hade läckt, ja, jag har mens. så springa till toan och fixa och trixa. nu är jag helt öm i kroppen, men det lever jag med.

ska snart fixa mig och sen ska jag och pauline ut och gå, ska blir skönt. vi båda åt vars tre bullar till frukost, haha. vi är stora i maten alltså. sen ska jag hem vid sex-tiden och äta fläskfilé, för mamma och pappa ska ha gäster. måste ju snylta lite på maten.

matilda

ledig idag

nu har jag sovit ut ordentligt, vaknade halv tolv och det kändes riktigt skönt. när jag vaknade märkte jag även att indianerna i vassen hade kommit på besök, haha. men nu kan jag iallafall börja med mina piller. snart ska jag ner och fixa frukost, men inte förräns något bra tv-program börjar så jag kan kolla på det samtidigt som jag äter. jag funderar på att ladda hem en film idag faktsikt.

senare måste jag städa och det orkar jag verkligen inte. men bara allt är klart till fyra, sen ska jag fixa mig. efter det blir det kanske ner till stan och möta upp peppe med louice och äta på subway. ikväll kanske det också blir fest hos ronken för hon fyller baskemej år idag. grattis <3


inspark

just precis, det har varit inspark idag. men jag orkar inte skriva så mycket om dagen. består mest av dukning, fixa sig inför insparken och vara på insparken. nu är jag hemma och ska lägga mig i sängen och sova. godnatt.

matilda


Pinsamt värre

Skolan idag har varit jobbig och tråkig, men det gör inget för vi har en slappedag imorgon och inspark på kvällen, på fredag är vi lediga. Så tänker stanna uppe längre ikväll om jag orkar. Efter skolan idag så gick jag och Emma till McDonalds, skulle bara få något i mig för jag skulle klippas kvart i sex. Sen gick Emmas tåg och jag fick sitta ensam ett tag och äta upp.

Sen hände en pinsam grej... Jag hade nästan mer än halva läsken kvar på en stor mugg, när jag ska ställa tillbaka brickan tappar jag ut hela läsken på golvet framför kassorna, haha. Det var sjukt pinsamt, men jag tror ingen märkte att jag tyckte det. Gick direkt till kassan och dom skrattade och sa att dom skulle torka upp det.

Efter det gick jag till Rolf och väntade in min tid. Behövde inte vänta länge, för han klippte mig trekvart innan jag egentligen skulle klippas. Inte mycket, men jag blev nöjd. Har nyligen klämt en massa finnar och pormaskar och min hy börjar bli lite bättre. Visst är den en aning röd, men det finns inga stora "bumlingar" som putar ut i fejan. Nu ska jag se på  Två och en halv män, nattinatti.

Matilda

godmorgon godmorgon

Just nu skriver jag i all hast, jag ska nämligen ner och äta frukost. Idag är jag definitivt piggare än vad jag var igår, men det kommer nog inte synas i skolan. Jag ser ändå trött ut och jag är blek så måste egentligen sola, står inte ut med blekheten.

Nej nu blir det mackor med leverpastej och gurka!

Matilda

Tisdagskväll

Har nyligen kollat klart på Legally Blonde, en mycket underhållande film, åhja. Duschade innan dess och jag måste säga att det behövdes, jag känner mig much more fresh nu. Så snart ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på Scrubs och äta vindruvor. Sen ska jag kolla vidare på Två och en halv män, kanske läsa lite (speciellt läsa på glosorna vi har, hihi)

 

Mäklaren som var här och värderade vårt hus var inte hundra på att värdet låg tillräckligt högt för att vi ska kunna köpa huset i Gantofta. Så alla ni som blev ledsna i ögat innan, jag stannar kvar i Ramlösa. Det gör mig själv lite ledsen att vi inte kan köpa huset, för jag tror jag hade trivts i det. Hade nog trivts mer om det låg i Helsingborg faktiskt.

Matilda

 

Multimedia som vanligt

Har multimedia nu och det ska inte bli kul att sitta här i över två timmar och lida. Vi måste alla försöka få Ulla att  vilja sluta tidigare än vanligt. Ska hem och bara vila, göra engelskaglosorna. Jag har varit så himla trött och seg idag, fryser gör jag också. Var nära att somna på psykologin, jobbigt eftersom jag verkligen gillar dom lektionerna. Speciellt efter fredagens bekännelser, hihi. Nej, nu skoja jag bara ... lite. 

Jag får se om jag orkar träna idag, för jag känner mig så manglad och trött. Jag har fortfarande hosta och så. Jag får se helt enkelt.  

Matilda

Vaccination

Skolan idag har varit som den har varit, seg emellanåt och kul ibland. Vi visade upp vårt reportage och det kändes inte bra, för jag vet att vi hade kunnat bättre om vi bara ansträngde oss mer och inte var så lata eller rädda för att filma in i folkmassor osv. Vi slutade dagen med matte och jag fick skynda mig hem, skulle ta vaccin mot livmoderhalscancer klockan fyra. Jag kom hem fem i fyra och fick cykla snabbt. Så var jag där ett par minuter över.

Sprutan gick finfint, spände lite men det gjorde absolut inte ont tycker jag. Är bara lite öm just där sprutan gick in, som ett blåmärke. Väl hemma igen så följde jag med mamma till City Gross och sen fick jag bli körd till Elineberg och cykla hem min cykel eftersom jag hade glömt nycklarna innan.

Nu har jag precis kollat efter lite praktikplatser och ska mejla ikväll eller imorgon. Jag måste också städa undan på mitt rum, för det kommer mäklare imorgon som ska värdera vårt hus. Detta tas på allvar, snart har vi pappa på vår sida och då flyttar vi bannemej. Ska bli trevligt!

Några bilder på huset:

Välkommen till Backgatan 4 ! Vi tar oss en titt...

...ljust, fräscht...luckor i ek..

Matsal med plats för många vänner...och en...

Barnens rum...

Ett helt fantasiskt

...två duschar...bastu..allt väldigt smakfullt!

Fast med våra möbler då :)

Matilda

Sista lediga dagen

Just nu sitter jag på mitt rum med Pauline och lyssnar på musik. Igår så struntade jag i Daniellas fest, jag orkade inte. Så jag var med Pauline istället och vi var med Danne och Dejan. Under dagen var vi bara i stan och softade, hade det mysigt och åt på Subway, såklart.

Jag känner mig ganska utvilad faktiskt. Men jag vill inte sminka mig, det är så tråkigt när ens hy ser ut som min gör. Men jag hoppas att mina minipiller kan göra den bättre och sen ska jag få recept på något salva som är stark. Jaja, snart ska jag och Pauline ut och gå eller något. Till Willys kanske?

Matilda

Lite bakis

Jag är lika förvånad varje gång. Idag vaknade jag klockan nio utan att jag ställt klockan, jag brukar alltid vakna otroligt tidigt för att vara mig efter att jag festat. Men jag mår inte prima, fast jag mår inte dåligt heller. Jag är lite förbannad såhär i efterhand för vi spelade kort igår och det gick ut på att ge supar till folk typ, och dom söp mig så jävla full att jag bara ville sova. Ångrar mig att jag bara inte tog det lite lugnare för jag verkar inte tåla så mycket. Jag gjorde nog bort mig totalt.

Snart ska jag in i duschen så jag kan känna mig fräsch. Efter det blir det frukost och sen ska jag ta min del av städningen. Sen får jag ringa Pauline för vi ska ta den här sprutan med livmoderhalscancer idag, dom hade visst något drop-in. Men jag är osäker på om det är så smart att ta den när jag fortfarande har alkohol i kroppen. Och det festen jag snackde om igår ska jag inte på, för jag orkar inte. Umgås hellre med Pauline och käkar godis och kollar på film.

Matilda

Fiesta snart

Vilken dag, vilken dag... Skolan idag har varit rolig, vi har flummat mer än någonsin. Men vi fick sitta kvar med vårt reportage idag igen, fast vi blev klara halv tre. Då stack jag, Maja, Louice och Hanna till Subway och åt mumsiga baguetter. Sen skyndade jag mig till bussen och mötte Pauline där, åkte hem till henne och fick min dricka.

Nu ska jag strax in i duschen och fixa mig för kvällens partajande i Laröd. Jag tycker det ska bli så trevligt så. Vet inte vad jag ska ha på mig än dock. Imorgon är det fest igen hos Daniella, så måste spara min dricka.

Föresten, i tisdags stod det i mitt horoskop att mina ekonomiproblem skulle fixa sig utan att jag behövde göra något. Det stämmer, idag tjänade jag 400 kronor på att få låna miniräknare av Ronja till matte b, tack så mycket! <3

Matilda

Godmorgon

Här sitter jag, trött som bara den. Somnade säkert halv ett-ett igår och gick upp för tjugo minuter sedan. Jag känner mig seriöst så äcklig att jag inte vill göra mig i ordning, det är sjukt. Min hy är så kass så det känns lönlöst att ens försöka börja dölja allt som ploppar fram. Mina ögon är dessutom svullna, så inte kul att sminka dom heller. Jag blir så förbannad på hela mitt ansikte, snälla, kan inte bara dom stora finnarna försvinna iallafall?

Det är idrott första lektionen idag också, det blir nog okej, bara vi inte ska vara ute. Jag hoppas också på Subway efter skolan med några töser. Sen hoppas jag att Nina har en miniräknare jag kan få låna till matte b, så har jag 400 kr extra denna månaden. Ikväll blir det även fest, men saken den är att jag måste få tag i Pauline så jag kan få min dricka, annars blir det en nykter kväll.

Nu räcker det sålänge, ska sminka mig nu trots allt.

Matilda

Ont i magen

Fick lust att skriva i denna bloggen trots att designen ännu inte är fixad. Jag lägger liksom på små-grejor sådär förhand tills bloggen ser skaplig ut. Precis just nu lade jag på en nedräkning tills min födelsedag och en stor profilbild.

Gud vad ont i magen jag har nu, det bara hugger och har sig därinne. Jag tänkte byta sängkläder nu, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite sen sova. Det ska bli så himlans skönt, älskar nya sängkläder. Synd att jag inte kunde njuta av doften, men min näsa är täppt.

Matilda

Första inlägget

Skapade nyss ny blogg, jajamensan. Men gud vad det ska ta tid att hitta namn, är inte äns nöjd med det jag har nu. När man väl hittat ett så har redan någon det och jobbigare är att någon som har ett namn man vill ha inte har skrivit sen 2005-2006.

Ah, men nu ska jag sova, för det är skola imorgon. Föresten, designen ska fixas inom kort.

Matilda


RSS 2.0